Stappenplan

werkwijze

Website Stappenplan

Ben je benieuwd hoe het laten maken van een nieuwe website in zijn werk gaat? Op deze pagina beschrijven we stap voor stap onze werkwijze.

01

Intake fase

Interesse in een samenwerking? We zijn benieuwd naar je wensen! Je kan ons intakeformulier invullen en hierna plannen we een online videogesprek om te kijken of er een match is. Zo ja, bepalen we gelijk welke pagina’s de website (globaal) moet bevatten en maken we een offerte voor je op.

  • Online kennismaken
  • Ontvang een vrijblijvende offerte

02

Fotoshoot

Naast tekst is goed beeld ook essentieel voor een professionele website. Daarom heb je bij ons ook een mogelijkheid tot een fotoshoot (ook dronefotografie is mogelijk). Je zoekt met ons een geschikte datum uit en we denken met je mee over een geschikte locatie. 

Goede fotografie helpt je een professionele en betrouwbare indruk achter te laten op bezoekers. Naast prachtige portretten, kun je ook je werkwijze op de foto laten zetten.

03

Eerste opzet

Zodra alle input (tekst en beeld) binnen is, zullen we contact hebben over het webdesign. We lopen o.a. een paar voorbeelden met je door om zo een beter beeld van jouw smaak en gewenste uitstraling te krijgen.

Want we willen tot een webdesign komen die jij mooi vindt en die tegelijkertijd ook goed matcht met de indruk die je wilt achterlaten op je publiek.

Na dit gesprek gaan we aan de slag met een eerste pagina waarop jij feedback kunt geven.

Deze eerste pagina gebruiken we als springplank voor de rest van de website.

Ben je tevreden met het ontwerp? Straalt de pagina uit wat jij wilt uitstralen? Je kunt feedback geven via de mail of we videobellen nog een keertje.

04

Alle pagina's vullen

Is de eerste opzet helemaal naar wens? Dan gaan we verder met het vullen van de rest van de website. Dit proces kan snel gaan dankzij al het voorwerk dat we gedaan hebben.

Je krijgt per pagina weer minimaal één feedbackronde. En we kunnen natuurlijk tussendoor weer eventjes (video)bellen.

05

Website livegang

Zijn alle pagina’s akkoord? Dan kan de website in principe gelanceerd worden.

Als je het fijn vindt, kun je zelf nog laatste wijzigingen doorvoeren, zoals kleine tekst aanpassingen. Dit doen wij natuurlijk ook graag voor je, maar sommige klanten vinden het fijn om dit zelf te doen.

Staan alle puntjes op de i? Dan gaat de website live en kan de hele wereld jouw gloednieuwe website bewonderen!

We zullen ook de website ook aan Search Console koppelen en Google een seintje geven om een kijkje te nemen.

06

Ondersteuning & Onderhoud

Dankzij ons abonnement regelen wij de WordPress updates voor je, heb je altijd de nieuwste versie van het gebruikte thema én kun jij ons altijd vragen stellen.

Veelgestelde vragen

Het hele proces kost gemiddeld 7-9 weken.

Meestal duurt het voorwerk (interview, fotoshoot, teksten en feedback) zo’n 4-5 weken, en de bouw van de website zo’n 3-4 weken. Hoe sneller jij feedback kan leveren, hoe sneller wij kunnen werken.

Je vindt hier onze pakketten en starttarieven.

Je vindt hier onze de informatie over het abonnement.