Website op maat laten maken

VOOR ONDERNEMERS

voor ondernemers

WordPress website op maat

Een website die werkt. Een website die voor je werkt. Een totaalpakket waarbij jouw verhaal op een professionele én mooie manier verteld wordt.

startpakket

Website

Krijg een professionele website op maat voor jouw onderneming.

Vanaf €1250, inclusief:

WordPress website op maat

fotopakket

Website met fotografie

Krijg naast een professionele website op maat ook een personal branding fotoshoot voor jouw onderneming.

Je krijgt sfeervolle en prachtige foto’s die een mooie plek op je website verdienen, maar ook goed inzetbaar zijn op social media en andere kanalen.

Inclusief:

WordPress website op maat

Je krijgt alles van het startpakket.

Fotografie

Onderhoudsabonnement

Om te voorkomen/de kans te verkleinen dat WordPress websites worden misbruikt om virussen te verspreiden, malware te installeren op de computers van de bezoekers of op andere manieren schade aan te richten, worden er zeer regelmatig updates uitgebracht. Deze updates verhelpen kwetsbaarheden die hackers zouden kunnen misbruiken en dienen dan zo snel mogelijk toegepast te worden, om problemen te voorkomen.

Ditzelfde geldt voor updates van plug-ins. Dit zijn kleine stukjes software die extra functionaliteit toevoegen aan uw website, maar tevens een risico kunnen vormen. Ook hiervan verschijnen regelmatig updates.

We werken met een abonnement om ervoor te zorgen dat jouw website altijd met de nieuwste WordPress versie werkt. En zodat je bij ons kunt blijven aankloppen met vragen na oplevering van de website.

basis

Onderhoud basis

Voor kleine websites

€20,-

per maand

plus

Onderhoud plus

Voor grotere websites en kleine webshops

€40,-

per maand

Wil jij je nergens meer druk over hoeven maken? Laat het onderhoud van je website over aan ons.

Veelgestelde vragen

We schonen je database op zodat je website sneller draait. Dit doen we om je database zo beknopt mogelijk te houden.

Wij maken gebruik van Elementor Pro om een professionele website te kunnen realiseren en ook te onderhouden. Voor deze plugin is een jaarlijkse licentie nodig. Deze kosten zijn per website en zijn nodig om de website optimaal te laten functioneren en te onderhouden.

Uptime Monitor houdt uw website actief in de gaten, het waarschuwt ons onmiddellijk als een website uitvalt, waardoor wij de kans krijgen om het probleem op te lossen voordat het ernstig wordt. Wanneer uw WordPress-website niet werkt, verliest u bezoekers en met die inkomsten zorgt Uptime Monitor ervoor dat dit u niet overkomt.

Het ergste van malware is dat het maandenlang op je website kan staan zonder dat je het merkt. U moet waakzaam en proactief zijn en regelmatig controleren op malware en bekende kwetsbaarheden. Dat is waar onze Security Check om de hoek komt kijken.

De beveiliging controle zorgt ervoor dat de site schoon is, en als er bestanden geïnfecteerd raken, worden ze op tijd opgemerkt. Tast niet langer in het duister als het om uw veiligheid gaat.

De rapporten bevatten:

  • Uitgevoerde updates
  • Security check resultaten
  • Backup status
  • Uptime monitoring resultaten